Stort event på Rådhuspladsen


Traditionen tro bliver Rådhuspladsen i København forvandlet til én stor festplads, når Fiskens Dag i år fejres lørdag d. 10. september. 

 

Hele pladsen vil være fyldt op af boder med salg af fisk, sjove oplevelser for børn, og et væld af smagsprøver. Dagen igennem vil der være livemusik fra den store scene, og så bliver der selvfølgelig mulighed for at deltage i en vaskeægte fiskeauktion!

Der bliver travlt i de mange boder og stande på Rådhuspladsen i København med at servere og fortælle om fisk. Fiskebranchen vil igen i år fylde den store plads op fra kl. 10 til 15 for at sætte fokus på fisken!

Hele fiskebranchen – fra fiskerne over fiskeproducenterne til fiskehandlerne og mange fiskekokke - vil vise / fortælle om dejlig fisk. Tim Vladimir kommer bl.a. med sin Taste Truck, hvor han vil demonstrere forskellige måder at dampe fisk på og gi’ smagsprøver herpå.

Sebastian Klein vil stå for underholdningen for børn og barnlige sjæle, og musikgruppen Tørfisk vil skabe en fantastisk stemning på pladsen med deres musik.

Nærmere program for dagen kommer snart...